Sastojci:
1 pakovanje medenih kora
Za fil I:
1 l mleka
4 pudinga od vanile
8 kašika šećera
250 g margarina
100 g suvog grožđa
100 g suvih kajsija
100 g suvih smokava
Za fil II:
500 ml slatke pavlake
Priprema:
Fil I:
1. U 200 ml mleka razmutiti puding od vanile i šećer, a ostatak mleka pristaviti da se kuva.
2. U ključalo mleko umešati razmućen puding i kuvati na laganoj vatri dok se ne zgusne.
3. Suvo grožđe, kajsije i smokve iseckati na kockice.
4. U ohlađeni fil dodati umućen margarin i suvo voće.
Fil II:
5. Umutiti slatku pavlaku u čvrst krem.
Finalni postupak:
1. Koru premazati filom I, a zatim filom II i prekriti sledećom korom. Postupak ponavljati dok se ne utroši sav materijal.
2. Kolač ukrasiti poželji i ostaviti da se stegne.