Priprema:
Kora:
1. Skuvati jaču crnu kafu na uobičajen način.
2. Odvojiti žumanca od belanaca, pa žumanca penasto umutiti postepeno dodajući šećer.
3. Zatim umešati brašno pomešano sa praškom za pecivo i kašiku skuvane kafe.
4. Posebno ulupati belanca u čvrst sneg i umešati ih u smesu od žumanaca. Lagano promešati.
5. Pripremljenu smesu izručiti u dobro podmazan pleh i peći u zagrejanoj rerni na 180°C oko 20 minuta. Proveriti čačkalicom da li je kora pečena (ako se ne lepi, kora je pečena).
Fil:
1. Ulupati slatku pavlaku sa šećerom, umešati krem sir i kokosovo brašno, te sve lepo sjediniti.
2. Zatim dodati 2 kašike kafe i sve lagano promešati.
Finalni postupak:
1. Ohlađenu koru staviti na tacnu u obruču, poprskati je preostalom kafom i premazati filom.
2. Tortu odložiti u frižider da se stegne. Na kraju je preliti sa 100 g otopljene čokolade sa malo ulja. Posuti preostalom rendanom čokoladom.