7. Premazati ostatkom smese sa senfom i začinima. Položiti na alu-foliju i doobro zatvoriti foliju.
8. Pleh sa mesom ubaciti u rernu ugrejanu na 200ºC i peći oko 80 minuta.
9. Nakon toga, foliju otvoriti i vratiti meso u rernu da se peče još tridesetak minuta tj. da dobije lepu rumenu boju.
10. Ispečeno meso izvaditi iz pleha na oval i pustiti da se sasvim ohladi.
11. Kuhinjskim makazama iseći i ukloniti kanap, kojim je meso bilo vezano.
12. Pred serviranje, meso seći oštrim nožem na tanje komade.
13. Seći oštrim nožem popreko na tanje komade.
Savet: Umesto svinjskog mesa može se koristiti junetina (but) ili ćureće belo meso. Ljubitelji začinjenije hrane mogu dodati malo tabasko sosa u začinsku mešavinu. Dodatak crnog luka pre zatvaranja folije je stvar ukusa – nije neophodno.