Sastojci:
300 g govedine
300 g taljatela
1 dl soja sosa
1 kašičica žutog šećera
1 praziluk
1 kašičica rendanog đumbira
2 čena belog luka
100 g radiča
100 g rukole
100 g kupusa
1 šargarepa
so, biber
Priprema:
1. Taljatele obariti u slanoj vodi, a potom ih ocediti od suvišne tečnosti.
2. Praziluk očistiti i iseći na kockice, beli luk izrendati na sitno rende. Radič, rukoli i kupus iseći na trake. Šargarepu oguliti i iseći na tanke šatapiće.
3. Obarene taljatele preliti mešavinom soja sosa i šećera, pa dobro izmešati i ostaviti po strani.
4. Govedinu iseći na tanke rezance i propržiti na vrelom ulju da porumeni. Izvaditi je iz tiganja i ostaviti na toplom.
5. Na masnoći od mesa propržiti praziluk, đumbir i beli luk, a zatim ubaciti radič, kupus i rukolu. Promešati i sve zajedno kratko propržiti tek toliko da povrće svene.
6. Taljatele sjediniti s povrćem, dodati meso i polako promešati.