Priprema:
1. Meso ispržiti na malo ulja sa obe strane (nekoliko minuta) i začiniti mešavinom začina i biberom.
2. Krompir i crni luk očistiti i iseći na kolutove.
3. Nakon toga, alu-foliju iseći na 4 veća dela i nauljiti ih.
4. Na sredinu folije staviti krompir, a preko njega crni luk. Začiniti mešavinom začina i biberom.
5. Potom preko luka staviti proprženo meso, pa premazati senfom.
6. Na kraju staviti parče dimljene slanine i malo poprskati uljem. Napraviti zavežljaj.
7. Alu-foliju dobro zatvoriti, ali tako da se kasnije odgore može lako otvoriti.
8. Zavežljaje poreati u tepsiju i u zagrejanoj rerni peći oko 90 min. na 180 °C.
9. Kad je meso gotovo, zavežljaje otvoriti (paziti na vruću paru) i foliju zavrnuti da čvrsto stoji.
10. Na svako parče mesa narendati tvrdi sir i vratiti u rernu da se otopi.