Priprema:
Kore:
1. Braon kora: ulupati belanca sa šećerom, pa lagano umešati puding od čokolade. Koru peći u podmazanom plehu na 180 °C oko 10 minuta.
2. Žuta kora: ulupati belanca sa šećerom, pa lagano umešati puding od vanile. Koru peći u podmazanom plehu na 180 °C oko 10 minuta.
3. Bela kora: ulupati belanca sa šećerom, pa lagano umešati puding sa ukusom slatke pavlake. Koru peći u podmazanom plehu na 180 °C oko 10 minuta.
4. Pečene kore preliti sa po 100 ml mleka.
Fil:
1. Ulupati žumanca sa šećerom, umešati brašno i gustin, te dodati 2 dl mleka.
2. Preostalo mleko ostaviti da provri, pa ukuvati pripremljenu smesu. Mešati dok se ne zgusne, skinuti sa ringle i krem ostaviti da se ohladi.
3. Margarin penasto ulupati, pa ga sastaviti sa ohlađenim kremom. Odvojiti trećinu fila (žuti fil), a u ostatak umešati čokoladu u prahu (braon fil).
4. Posebno ulupati šlag krem sa mlekom.
Finalni postupak:
Tortu filovati na sledeći način: bela kora, braon fil, šlag, braon kora, žuti fil, šlag, žuta kora, braon fil, šlag.