Priprema:Kora:
1. U odgovarajućoj posudi ulupati 6 belanaca sa 6 kašika šećera u čvrst šam, pa umešati 120 g mlevenih oraha, 120 g brašna i rendanu koru od jedne pomorandže. Sve varjačom sjediniti.
2. Smesu uliti u pleh obložen papirom i peći na 180 °C oko 30 minuta.
3. Od preostalog materijala ispeći još 2 kore.
Fil:
1. U malo mleka razmutiti puding od vanile, a preostalo mleko ostaviti da provri sa šećerom. Potom ukuvati razmućen puding i mešati dok se ne zgusne. Skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
2. Margarin penasto ulupati, pa ga izmiksati sa ohlaenim pudingom. Fil podeliti na 3 dela.
Finalni postupak:
1. Tortu filovati na sledeći način: kora, fil, kriške pomorandže, kora, fil, kriške pomorandže, kora, fil, kriške pomorandže.
2. Potom u soku od pomorandže skuvati želatin, pa preliti preko torte.
3. Ostaviti da se želatin i torta stegnu.