Priprema:
Kora:
Ulupati belanca sa šećerom a zatim dodati 2 kašike vinskog sirćeta. Smesu sipati u pleh obložen papirom za pečenje i sušiti na 150 °C oko 60 minuta.
Fil:
1. U šerpu sipati 1 l mleka i dodati 12 kašika šećera, 10 žumanaca, 6 kašika gustina i 3 kašike brašna. Mešati dok ne proključa, pa skloniti sa šporeta i ostaviti da se prohladi.
2. Za to vreme posebno penasto ulupati margarin sa 250 g šećera u prahu, pa ga sjediniti sa ohladjenom smesom.
3. Smesu podeliti na dva dela, pa u jedan dodati otopljenu crnu čokoladu, a u drugi otopljenu belu čokoladu.
Finalni postupak:
Na poslužavnik staviti koru i premazati je eurokremom, a potom filom sa belom čokoladom. Preko poredjati piškote kratko umočene u mleko i premazati ih čokoladnim filom. Celu tortu ukrasiti šlag kremom.