Priprema:
Kora:
1. Penasto ulupati belanca u čvrstu penu.
2. Posebno umutiti žumanca sa šećerom, postepeno dodavajući toplu vodu.
3. Zatim umešati brašno pomešano sa praškom za pecivo, gustinom i kakaom. Na kraju pažljivo dodati sneg od belanaca i lagano promešati, a da se pena ne spusti.
4. Smesu uliti u podmazan i pobrašnjen pleh, te peći na 200°C 20-25 minuta.
Krem:
1. U odgovarajućoj posudi pomešati gustin ili brašno sa šećerom i 10 kašika mleka.
2. Preostalo mleko zagrejati, pa pre nego što provri umešati pripremljenu smesu od brašna. Mešati dok se ne zgusne, pa ostaviti da se ohladi.
3. Za to vreme, tvrde bombone izlomiti, a potom samleti u mlinu za kafu.
4. Margarin penasto ulupati pa ga sastaviti sa ohladjenim kremom, dodati samlevene bombone i zelenu prehrambenu boju. Sve sjediniti.
Finalni postupak:
1. Na pari otopiti 100 g čokolade sa kašikom ulja, 1 dl mleka i 2 kašike kakaoa. Mešati dok se svi sastojci ne sjedine.
2. Koru premazati filom pa preliti pripremljenom glazurom. Kolač ostaviti u frižideru da se dobro stegne.