Priprema:
1. Pomešati 600 g brašna sa 2 jajeta i 200 g rastopljenog margarina pa dodati 200 g šećera, 2 dl mleka i prašak za pecivo.
2. Od pomešane smese zamesiti testo i podeliti ga na 4 jufke.
3. Svaku jufku razviti na veličinu pleha i peći na 200°C dok blago ne porumene.
4. Nakon toga na blagoj vatri karamelizovati 400 g šećera, a potom naliti 6 dl mleka i ostaviti da provri neprekidno mešajući.
5. Posebno umutiti preostalo mleko sa 120 g brašna te dodati u karamelizovano mleko. Lepo promešati da se malo zgusne i sjediniti.
6. Pripremljenim filom (koji treba da je malo ređi) filovati kore.
7. Zatim otopiti 300 g čokolade sa 2 kašike masti i preliti preko kolača.
8. Ostaviti kolač da se stegne, a potom iseći na kocke i poslužiti.