Start Zanimljivosti Neda Ukraden uživala u specijalitetima “Sečuana”!

Neda Ukraden uživala u specijalitetima “Sečuana”!

DSC_8663
Jedna od najvećih zvezda zabavne muzika sa prostora stare Jugoslavije, Neda Ukraden, posetila je juče štićenike Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku.

Iako prezauzeta ovih dana oko novootvorene dečje igraonice „Bibi“ i naravno svog jednomesečnog unuka, ova superbaka je pronašla vremena da obraduje štićenike Doma i sa njima provede vreme u druženju, smehu, pesmi… Dočekana sa oduševljenjem, Neda je uz pratnju direktora Doma, Zorana Andrejevića i šticenika, obišla Dom u Veterniku i upoznala se sa načinom rada ove ustanove, njihovim kreativnim radionicama i raznim drugim programima. Za uzvrat, štićenici su joj poklonili nekoliko pažljivih darova koje su sa puno ljubavi i predanosti napravili.
“Nije moguće da čovek ostane ravnodušan kada doživi ovakvo iskustvo”, kazala je Neda Ukraden nakon susreta sa decom iz Doma u Veterniku i izrazila svoje najiskrenije namere da ih ponovo poseti nekom drugom prilikom.

Svoju posetu Novom Sadu Neda Ukraden je završila u opuštajućem ambijentu restorana Sečuan, restoranu kineske kuhinje sa 33-godisnjom tradicijom, uživajući u izvrsnim specijalitetima.
Oduševljena uslugom i hranom Neda je rekla: “U restoranu Sečuan hrana je zaista izvrsna, prijatna je atmosfera, osoblje je jako ljubazno. Posle takve usluge čovek poželi da ponovo dođe u Novi Sad i poseti ovo izuzetno mesto“. Poznata pevačica je dodala: “A imala sam i divno društvo za stolom.
Upitali smo Nedu koliko često posećuje kineske restorane: “Volim način na koji oni pripremaju svoja jela, obožavam mešavinu raznih ukusa slano, ljuto i slatko. Unikatan je i njihov način pripreme povrća, serviraju ga poluživo i dinstano, njihove marinade su vrhunske“, a zatim dodala: “U kineskom restoranu sam probala živog jastoga, u pitanju je njihov vrhunski specijalitet. Jede se bez termičke obrade sa specijalno pripremljenim sosom i zaista je neverovatno ukusan. Inače volim sve što dolazi iz mora. Privatno nastojim da se hranim što je zdravije moguće tako da koristim ulje od koštica grožđa za termičku obradu hrane“.
Mogli bismo reći da Neda zna da napravi prave izbore u životu, možda je to tajna njenog uspeha i trajanja.

DSC_8656

DSC_8657

DSC_8660

DSC_8722

DSC_8661

DSC_8494

DSC_8500

DSC_8509

DSC_8527

DSC_8530

DSC_8564

DSC_8574

Tekst: Life Content
Foto: Mladen Sekulić, Life Content