Priprema:
1. Mikserom umutiti margarin sa žumancima i šećerom, dodati brašno pomešano sa praškom za pecivo i ručno umesiti testo.
2. Mleko dodavati po potrebi (zahvaljujući mleku testo se lakše razvija, odnosno ne bude krto).
3. Dobijenu smesu podeliti na 2 jednaka dela i razviti ih na brašnom posutoj radnoj površini.
Fil I:
1. Očišćene višnje izmešati sa 10 kašika šećera, 4 kašike griza i 1 vanil-šećerom, te ih ostaviti da odstoje 20 minuta, kako bi griz upio sok.
Fil II:
1. U izrendane jabuke dodati 10 kašika šećer, 1 vanil-šećer, cimet i 4 kašike griza, pa i njih ostaviti da griz upije sok.
2. U podmazan pleh staviti jednu jufku, zatim je dopola posuti filom I, a drugu polovinu posuti filom II, zatim voće prekriti drugom jufkom i izbockati je viljuškom.
3. Pitu peći na 200 ºC dok ne porumeni. Kada se ispeče, posuti je šećerom u prahu.