Sastojci:
2 velike kutije piškota
4 pudinga od vanile
1 l mleka
300 g šećera
250 g margarina
100 g šećera u prahu
4 krem šlaga od vanile
500 g crvenog voća
(maline, jagode, višnje)
Priprema:
1. U 200 ml mleka razmutiti puding, a preostalo mleko ostaviti da provri sa 300 g šećera.
2. Ukuvati puding u ključalo mleko i mešati dok se ne zgusne. Ostaviti da se ohladi.
3. Margarin penasto umutiti sa 100 g šećera u prahu, pa sjediniti sa ohlađenim pudingom, tako da se dobije fin krem.
4. Posebno umutiti šlag krem po uputstvu sa kesice.
Finalni postupak
1. Tortu filovati sledećim redosledom: piškote, fil, voće, šlag krem, piškote, fil, voće, šlag krem, piškote.
2. Tortu ukrasiti po želji i ostaviti da se dobro ohladi u frižideru.