PRIPREMA:
1. U odgovarajućoj posudi sjediniti vuster i soja sos, dodati đumbir, začine po ukusu i izmešati.
2. Svinjski but iseći na trake, natopiti pripremljenom marinadom i ostaviti da odstoji najmanje dva časa.
3. Šargarepu, kupus, svež krastavac i celer očistiti i iseći na štapiće, crni luk iseći na kockice, šampinjone na listove.
4. Marinirano meso propržiti na malo ulja, zatim ga izvaditi i ostaviti na toplom.
5. Na masnoći od mesa propržiti crni luk kako bi porumeneo, dodati celer i šargarepu, te pržiti na jakoj vatri dok ne omekša. Dodati šampinjone, kupus, svež krastavac i dinstati uz povremeno dolivanje goveđe supe.
6. Kada je povrće napola gotovo, vratiti meso i nastaviti sa dinstanjem povremeno dolivajući supu po potrebi.
7. Pred kraj dinstanja dodati začine po ukusu, sipati mešavinu gustina i malo vode i kuvati na umerenoj temperaturi mešajući sve dok se ne dobije odgovarajuća gustina.