Priprema:
1. Makarone obariti, ocediti i ostaviti sa strane.
2. Luk očistiti i iseći na štapiće. Šargarepu očistiti i izrendati na deblje prutuće.
3. Prvo prodinstati luk na malo ulja, pa kad postane staklast, dodati šargarepu i nastaviti sa dinstanjem uz povremeno mešanje.
4. Za to vreme na ulju propržiti kockice pilećeg filea.
5. Kukuruz obariti, ocediti i pomešati sa oceđenim mariniranim pečurkama.
6. Kada su šargarepa i luk polugotovi, dodati pečurke i kukuruz. Promešati i dodati kockice piletine, a potom naliti supom/ bujonom.
7. Dodati bibera i mešavine suvog začina po ukusu, te ostaviti da se malo prodinsta.
8. U međuvremenu razmutiti 1-2 kašike brašna sa vodom i polako dodavati neprekidno mešajući. Voditi računa da se saft ne zalepi, pa dodati soja sosa po ukusu.
9. Na kraju dodati obarene makarone, dobro promešati i poslužiti toplo.