Priprema:
Kora:
1. Penasto umutiti 150 g margarina sa 200 g šećera, dodati isceđen sok i rendanu koru od 1 limuna.
2. Posebno ulupati 6 belanaca sa 50 g šećera u čvrst šam, dodati ga u smesu od margarina i dobro umutiti mikserom.
3. Na kraju umešati brašno pomešano sa praškom za pecivo, sve lagano promešati i sjediniti.
4. Smesu uliti u pleh (25×35) obložen pek-papirom i peći u zagrejanoj rerni na 200ºC dok blago ne porumeni.
Braon fil:
1. Ulupati 6 žumanaca sa 150 g šećera, a potom ih skuvati na pari.
2. Pred kraj kuvanja umešati 150 g margarina i 150 g čokolade, pa mešati dok se margarin i čokolada ne otope (još oko 10 minuta). Skinuti sa vatre i ostaviti krem da se ohladi.
3. Prohlađen fil premazati preko ohlađene kore.
Beli fil:
1. Ušpinovati 300 g šećera sa 1 dl vode (kao za slatko), a potom u sirup dodati margarin i mešati dok se ne otopi. Na kraju umešati mleko u prahu i dobro sjediniti.
2. Beli fil preliti preko braon fila, potom kolač ostaviti da se stegne i ohladi.