Priprema:
1. Brašno pomešati sa sodom bikarbonom.
2. U drugoj posudi umutiti mikserom mast sa jajetom, medom, kakaom i mlekom.
3. Zatim postepeno dodavati brašno i mutiti nastavcima za testo. Nastaviti sa mešenjem rukama, dok se ne dobije ujednačeno meko testo.
4. Podeliti testo na dva dela.
5. Ostaviti da provri mleko sa šećerom, te postepeno dodavati griz, neprestano mešajući žicom. Kuvati dok se ne zgusne. Skloniti sa ringle, dodati čokoladu izlomljenu
na kockice i mešati dok se čokolada ne istopi. Skinuti sa vatre.
6. Iseći pek-papir na veličinu pleha (dva komada). Preko njega razvući prvu polovinu testa, izbockati viljuškom i prebaciti u pleh zajedno sa papirom.
7. Drugi deo testa takođe razvući na papiru i izbockati viljuškom.
8. Na prvu polovinu testa izručiti mlak fil od griza i poravnati ga. Potom pokriti drugom polovinom testa, tako da papir za pečenje dođe odgore. Polako skinuti papir i poravnati testo.
9. Kolač peći u zagrejanoj rerni na 180°C oko 15 minuta. Ostaviti da se ohladi i posuti šećerom u prahu.