Pripremа:
1. Žicom umutiti jaja sa mlekom i mineralnom vodom, pa dodati so i šećer.
2. Postepeno dodavati belo, heljdino i kukuruzno brašno i malo ulja. Umutiti sve zajedno žicom dok se ne dobije homogena smesa.
3. Ispeći palačinke na uobičajen način.
Fil:
1. Ulupati belanca u čvrst sneg.
2. Posebno umutiti žumanca sa sirom i na kraju umešati sneg od belanaca i malo soli.
Finalni postupak:
1. Okruglu tepsiju nauljiti i staviti jednu palačinku, premazati je filom od sira i preklopiti drugom palačinkom.
2. Postupak ponavljati sve dok se ne utroši materijal.
3. Sjediniti mleko sa rastopljenim puterom i kajmakom (ili pavlakom), dodati jaja, te umutiti mikserom. Razliti preko poslednje palačinke i zapeći u rerni na 200°C dok ne porumeni.