Priprema:
1. U mlako mleko dodati šećer, izmrvljen kvasac i posuti sa 2 kašičice brašna. Ostaviti da nadođe.
2. U polovinu brašna umešati prašak za pecivo, so, margarin. Dodati jaje i na kraju mleko sa kvascem. Testo umesiti uz povremeno dodavanje preostalog brašna. Ostaviti da odstoji oko 1 sat.
Fil:
1. Narendati šunku i kačkavalj, a margarin rastopiti neposredno pred mazanje.
2. Naraslo testo podeliti na 2 dela. Jednu jufku podeliti na 2 dela. Jufku razvući oklagijom pravougaonog oblika debljine oko 0,5 cm.
3. Testo premazati otopljenim margarinom, pa preko naneti šunku i sir. Zatim uzduž presaviti gornji deo napola, a donjim preklopiti gornji (kao na slici).
4. Preći malo oklagijom preko testa i iseći na desetak delova širine oko 4 cm. Potom svaki deo posebno zaseći po sredini, s tim da ostane po 1 cm gore i dole neisečeno (kao na slici).
5. Uzimati komad po komad i uvijati. Jedan kraj provući kroz prorez odozdo prema gore. Tepsiju obložiti pek-papirom i poređati mašnice, premazati ih i posuti susamom.
6. Peći na 200°C dvadesetak minuta.