Priprema:
Kore:
1. Ulupati 5 belanaca sa 100 g šećera, pa umešati 100 g seckanih oraha i 2 kašike brašna pomešanih sa 1/2 praška za pecivo.
2. Sve lepo sjediniti, smesu uliti u pleh obložen pek-papirom i peći u zagrejanoj rerni na 180°C oko 15 minuta.
3. Na isti način od preostalog materijala ispeći još jednu koru.
Fil:
1. Mleko ostaviti da provri.
2. Posebno umutiti žumanca sa šećerom, umešati prašak za puding, te sve lagano uliti u ključalo mleko i mešati dok se ne zgusne.
3. Skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi, a potom krem sastaviti sa umućenim margarinom.
4. Fil podeliti na dva dela, a u jedan dodati otopljenu čokoladu i suvo grožđe. Sve dobro izmešati.
Finalni postupak:
1. Tortu filovati na sledeći način: kora, braon fil, kora, žuti fil.
2. Umutiti šlag sa mlekom ili kiselom vodom i premazati celu tortu.