Takmičenje u pripremi najboljeg jela pod nazivom „Kulinarski karavan“, koje je u susret novogodišnjim praznicima za sve ljubitelje kuhinje i kuvanja organizovala kompanija Frikom, održalo se ovog vikenda u Kragujevcu u restoranu Koš.
Takmičari su bili izuzetno maštoviti i kreativni, i od Frikom zamrznutih proizvoda, Dijamantovih margarina i preliva i Kotanyi začina osmislili jela kojima bi pozavideli i najugledniji restorani. Svi takmičari su imali ograničeno vreme od 40 minuta za osmišljavanje i brzu pripremu jela, u čemu su im pomogli Bosch aparati i Metalac posuđe. Za osveženje takmičara se pobrinula Mg Mivela.
Kompanija Frikom je zajedno sa partnerima nagradila Miroslava Petrovića iz Kragujevca vrednim poklonima. „Kulinarski karavan“ putovaće kroz Srbiju i posetiće i Niš, a pobednike lokalnih takmičenja očekuje veliko finale u Beogradu, gde će se birati najbolji i najveštiji kuvar u prisustvu žirija na čijem čelu će se naći cenjeni Gastro Nomad – Lepi Brka, Nenad Gladić.
Svi oni koji žele da se priključe Kulinarskom karavanu još uvek mogu to da učine za takmičenje u Nišu, tako što će poslati svoj omiljeni recept na stranicu kompanije Frikom www.frikom.com,
Družite se uz kuvanje i kuvajte u društvu na Frikom kulinarskom karavanu!
Autor: Life Content