Pripremа:
1. Pomešati jogurt sa kuminom, korijanderom, garam masalom i čilijem, pa dodati sitno seckan beli luk i seckan đumbir. Promešati, a zatim dodati meso iseckano na kockice i ostaviti da odstoji u frižideru oko 2 sata.
2. Nakon toga, zagrejati malo ulja sa puterom, dodati sitno seckan crni luk i dinstati na umerenoj temperaturi dok ne omekša.
3. Zagrejati ulje i puter na srednje jakoj vatri, dodati crni luk i dinstati dok ne omekša.
4. Zatim dodati piletinu s marinadom i kuvati 5 minuta.
5. Dodati paradajz, pire i supu, pa pustiti da proključa i smanjiti vatru. Poklopiti i ostaviti da se krčka 20 minuta.
6. Na kraju dodati pavlaku i kikiriki, pa kuvati još 5 minuta.
Naan:
1. Razmutiti kvasac u malo mlake vode i ostaviti ga da nadođe oko 30 minuta.
2. Zatim u polovinu brašna dodati nadošli kvasac i so, pa naizmenično dodavati preostalo brašno i vodu, sve dok se ne umesi meko, lepljivo testo.
3. Ostaviti testo da nadođe. Zatim kidati loptice veličine breskve, pa svaku razviti oklagijom na 0,5 cm, na pobrašnjenoj površini.
4. Teflonski tiganj dobro zagrejati sa kap-dve ulja i peći hlepčiće: minut sa jedne strane, a zatim okrenuti i poklopiti tiganj i peći još minut sa druge strane.
5. Tople naan hlepčiće služiti uz puter piletinu posutu listovima korijandera.