Priprema:
Palačinke:
1. Žicom umutiti jaja naizmenično dodajući mleko i vodu, pa dodati po prstohvat soli i šećera.
2. Postepeno dodavati brašno (po potrebi) i malo ulja, te sve umutiti zajedno dok se ne dobije homogena smesa.
3. Ispeći palačinke na uobičajen način.
Fil:
1. Belo meso iseći na kocke, posoliti i izdinstati na malo vode uz dolivanje po potrebi.
2. Kada je meso dobro kuvano, izvaditi ga i staviti u blender (ako bude malo tečnosti, ne smeta).
3. U blender sa mesom dodati margarin i kari. Ukoliko nemate kari sos i svež kari začin, stavite više drugih začina po ukusu.
Dodati senf i ostale začine pa sve dobro izblendirati dok smesa ne dobije teksturu paste.
Finalni postupak:
1. Na polovinu svake palačinke premazati fil.
2. Urolati palačinke, zaviti u pužiće i gusto poređati u posudu za pečenje. Posuti rendanim kačkavaljem.
3. Kratko zapeći u rerni na jakoj temperaturi tek toliko da se sir istopi.
4. Dekorisati i poslužiti dok je toplo.