Priprema:
Kora:
1. Belanca ulupati sa šećerom, pa umešati kokos, brašno i prašak za pecivo.
2. Peći na 150°C oko 25 minuta. (Kora treba da ostane svetla i meka).
3. Koru iseći na tri dela i poprskati je mlekom. Marmelade izmešati i premazati kore.
Fil:
1. Umutiti žumanca sa šećerom, dodati prašak za puding i vanil-šećer i 2 dl mleka i umutiti.
2. Ukuvati u preostalo ključalo mleko.
3. Mešati dok se ne zgusne oko 5 minuta pa umešati puter mešati dok se ne otopi.
4. Na kraju dodati kokos i ostaviti fil da se sasvim ohladi.
5. Umutiti šlag krem sa mlekom, te dodati u ohlađen fil. Dobro sjediniti.
Finalni postupak:
Dekoracija od čokolade:
1. Čokoladu izlomiti na sitnije komade i staviti u pleh obložen folijom ili papirom za pečenje. (Papir ili folija treba da budu približno 25×25 cm).
2. Staviti u rernu na 50°C.
3. Povremeno proveravati da li se čokolada otopila.
4. Kada se potpuno istopi, izvaditi iz rerne i kašikom razmazati po celoj površini folije.
5. Staviti u frižider da se dobro stegne, a nakon toga je izlomiti na komade željene veličine.
6. Tortu filovati: kora, fil, kora, fil, kora fil. Poređati maline i trešnje, i izlomljenu čokoladu.