Priprema:
1. Želatin preliti vodom i ostaviti ga da nabubri, a potom ga rastopiti na umerenoj temperaturi neprekidno mešajući. Skinuti sa vatre.
2. Kiselu pavlaku umutiti sa šećerom u prahu pa dodati jogurt i vanil-šećer.
3. Slatku pavlaku ulupati u čvrst sneg i umešati je u prethodnu smesu sa kiselom pavlakom i jogurtom. Na kraju polako dodati otopljen želatin.
4. Providnom folijom obložiti okrugli kalup za tortu. Na dno kalupa poređati piškote, pa ih preliti polovinom pripremljenog krema.
5. Zatim poređati voće po želji, te preliti preostalim kremom.
Finalni postupak:
1. Tortu prekriti aluminijumskom folijom i ostaviti je u frižideru da prenoći i da se dobro stegne.
2. Sutradan pažljivo izvrnuti tortu na tacnu. Okolo obložiti piškotama umočenim u mleko, pa celu tortu ukrasiti voćem.