Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi ulupati 4 belanceta u čvrst sneg.
2. Posebno umutiti 4 žumanceta sa 4 kašika šećera pa dodati sneg od belanaca i promešati.
3. Potom umešati 4 kašika brašna i promešati varjačom.
4. Koru peći u zagrejanoj rerni na 200 °C dok ne porumeni.
5. Od preostalog materijala na isti način ispeći još 2 kore.
6. Jednu koru iskidati na komadiće.
7. Pomešati 100 g šećera i 5 kašika vode, kuvati oko 3 minuta, pa preliti izlomljenu koru. U to dodati 100 g mlevenih oraha, 100 g istopljene čokolade i 3 kašike džema od kajsija. Ostaviti da se malo prohladi.
8. Posebno ulupati margarin pa ga sastaviti sa umućenom smesom. Dodati 4 kašike ruma.
9. Filovati: kora, fil, kora. Preklopiti čvrstim, ravnim predmetom (tacnom) i ostaviti da prenoći. Sutradan iseći na kockice.
10. Čokoladu otopiti sa margarinom i preliti minjone. Ukrasiti po želji.