Priprema:
Kora:
1. U odgovarajućoj posudi umutiti belanca sa šećerom, pa polako dodavati pomešano brašno i prašak za pecivo. Sve polako izmešati.
2. Smesu uliti u pleh obložen papirom za pečenje, pa peći u zagrejanoj rerni na 200 °C dok kora ne porumeni.
Fil I:
1. U šerpu sipati 2 dl vode pa ukuvati jagode i šećer. Potom dodati kesicu želatina i puding od vanile prethodno razmućen u malo mleka. Sve dobro ukuvati, te sipati na gotovu koru.
2. Potom na pari istopiti čokoladu, pa preliti fil od jagoda.
Fil II:
1. U šerpu sipati litar mleka i ostaviti da polako provri. Umutiti žumanca sa 200 g šećera i 8 kašika gustina. Smesu lagano umutiti sa ključalim mlekom, pa sačekati da se krem ohladi.
2. U ohlađena žumanca dodati umućen margarin.
3. Pripremljenim filom premazati sloj od istopljene čokolade.
4. Tortu dekorisati po želji.