Sastojci:
– 8 polubarenih kobasica
– 16 listova mesnate slanine
– 1 glavica crnog luka
– 100 g brašna
– 2 jajeta
– 1,5 dl mleka
– 1,5 dl vode
– 3 kašike ulja
– mešavina začina
ISPROBAJTE I…
Priprema
1. Kobasice uviti u listove mesnate slanine pa ih poređati u podmazanu tepsiju. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20 min.
2. Crni luk očistiti i iseći na kolutove.
3. Posebno u dubljoj posudi napraviti testo od brašna, jaja, mleka, vode i začina po ukusu.
4. Kada kobasice budu napola gotove, izvaditi ih iz rerne, posuti crnim lukom i preliti pripremljenim testom. Potom ih vratiti u rernu i peći dok testo ne porumeni.
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net