Sastojci:
– šargarepa
– celer
– 1/2 crvene paprike
– pomorandža
– koren đumbira
– jogurt
– jabuka
Priprema:
Očistite jabuku, šargarepu i celer, a iz paprike izvadite semenke. Ogulite pomorandžu i izrendajte đumbir. Sve sitno naseckajte. Šargarepu, celer, papriku, pomorandžu, rendani đumbir i narezanu jabuku stavite u blender, dodajte jogurt i dobro ispasirajte.
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net