300 g svežih kobasica
300 g ajvara
2 jajeta
250 g kačkavaljaISPROBAJTE I…
Priprema:
1. Kačkavalj izrendati na krupno rende.
2. Kobasice istisnuti iz creva, te dobijenu smesu sjediniti sa ajvarom, jajima i dobro izmešati.
3. Listove oblandi premazati pripremljenim filom.
4. Filovanu oblandu staviti u tepsiju i peći u zagrejanoj rerni na 200ºC 15 min. Na isti način ispeći još jednu oblandu.
5. Pečene oblande preseći napola, posuti rendanim kačkavaljem i naslagati jednu na drugu. Nakratko vratiti u zagrejanu rernu dok se sir ne otopi. Zatim izvaditi iz rerne, ostaviti da se ohladi i iseći na kocke.
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net