Ako tražite idealno rešenje za brz, ukusan i hranljiv obrok, ovi recepti za tost biće savršen izbor. Odaberite omiljenu kombinaciju, izdvojite maksimalno pola sata i uživajte u ukusima iz kulinarskog raja.
Tost sa grilovanim lukom i čeri paradajzom
Zagrejte rernu na 200 stepeni i na malo maslinovog ulja pecite čeri paradajz, crni luk, neoljušten beli luk tridesetak minuta dok čeri ne omekša i raspadne se i sve dobije lepu braonkastu boju. Oljuštite beli luk, rasporedite ga na kriške tosta i dodajte paradajz, crni luk i sokove koje su pustili tokom pečenja.
Tost sa rikota sirom, kukuruzom i prazilukom
Pomešajte u posudi pola šolje kukuruza šećerca, sitno seckan praziluk, malo maslinovog ulja i ako volite ljuto, dodajte jednu kašičicu sitno iseckane ljute papričice. Na krišku tosta namažite rikota sir, dodajte šećerac i praziluk i začinite biberom po ukusu.
Tost sa tunjevinom, povrćem i sirom
Za ovaj tost trebaće vam konzerva tunjevine u maslinovom ulju, jedna crvena paprika, malo praziluka, sok od pola limuna, kašika majoneza, dve kašičice isceđenog i iseckanog kapra i malo sveže nane. Iseckajte sastojke, dodajte majonez i limun i izmešajte ih u posudi. Rasporedite fil na kriške tosta, preko stavite list sira i zagrejte u rerni dok se sir ne istopi i porumeni.
Nastavak pročitajte na sledećoj stranici