Priprema:
Kore:
1. Umutiti sneg od belanaca, te postepeno dodavati šećer muteći svo vreme.
2. Potom dodati orahe, brašno i prašak za pecivo, pa polako promešati varjačom.
3. Od pripremljene smese u okruglom kalupu za torte na 180 °C ispeci četiri kore.
Fil I:
1. Rendane pomorandže kuvati sa šećerom i đusom oko 10 minuta, pa potom dodati čokoladu i stalno mešati varjačom.
2. Kada se čokolada potpuno istopi, skloniti je sa vatre i umešati orahe. Ostaviti fil da se ohladi.
Fil II:
1. Umutiti žumanca sa šećerom, pa dodati puding, brašno i 1 dl mleka.
2. Dobro izmešati i skuvati u preostalom mleku. U ohlađen fil dodati penasto umućen margarin.
Finalni postupak:
1. Koru isprskati sokom od pomorandže, pa staviti fil sa pomorandžom, a potom žuti fil. Postupak ponavljati dok se ne
potroši sav materijal.
2. Čokoladu otopiti na tihoj vatri sa kašikom masti, pa preliti tortu. Kada se čokolada stegne, tortu dekorisati
šlagom.