Priprema:
1. Svinjsko meso od buta iseći na kockice, začiniti po ukusu i ostaviti u frižideru da miruje 120 min.
2. Crni luk, papriku i šunku iseći na kockice.
3. Na malo ulja propržiti svinjsko meso da porumeni a potom ga izvaditi i ostaviti na toplom.
4. Na masnoći od ulja propržiti crni luk a potom dodati papriku, šunku, indijski orah, kocku za supu i sok od paradajza. Sve zajedno kuvati na umerenoj temperaturi 15 min., a potom dodati pavlaku i korijander, začiniti po ukusu i u sos vratiti meso. Sve zajedno kratko prokuvati kako bi se dobila odgovarajuća gustina.
5. Pirinač dobro oprati. U tiganju otopiti 50 g margarina pa u njemu propržiti testeninu da dobije lepu smeđu boju. Potom dodati pirinač, naliti vrelom vodom, posoliti i promešati. Kuvati dok pirinač ne upije potrebnu tečnost. Potom ga poklopiti i ostaviti da odstoji 30 min.