Priprema:
Kore:
1. Belanca odvojiti od žumanaca i umutiti ih u čvrst sneg.
2. Posebno umutiti žumanca sa šećerom. Dodati brašno, puding od jagode i prašak za pecivo pa dobro izmešati. Zatim dodati sneg od belanaca i polako promešati varjačom.
3. Pleh nauljiti i posuti brašnom a potom sipati u njega pripremljenu smesu. Peći u zagrejanoj rerni na 180 °C oko 60 min. Pečenu piškotu poprečno preseći 2 puta kako bi se dobile 3 kore.
Fil:
1. U šerpu sipati 1,3 l mleka i kuvati dok ne proključa.
2. Posebno umutiti preostalo mleko sa pudingom od vanile, šećerom i gustinom. Sipati u ključalo mleko i nastaviti sa kuvanjem mešajući dok se ne zgusne.
3. Ohlađenu smesu sjediniti sa omekšalim margarinom i mlekom u prahu pa umutiti mikserom.
Finalni postupak:
1. Pečene kore premazati pripremljenim filom i naslagati ih jednu na drugu.
2. Posebno pripremiti puter krem. Izmiksati margarin sa šećerom u prahu. Smesom premazati filovanu tortu.
3. Preko puter krema naneti istanjenu fondan masu i dekorisati tortu po želji.