Priprema:
Kora:
1. Umutiti margarin sa šećerom, zatim postepeno dodavati jedno po jedno jaje, mleko i na kraju mešavinu brašna, kakaoa i praška za pecivo.
2. Tepsiju nauljiti i posuti brašnom a potom sipati u nju pripremljenu smesu. Peći u zagrejanoj rerni na 200 °C dok ne porumeni.
Preliv:
U šerpu sipati šecer i zagrevati dok se ne karamelizuje. Potom sipati mleko i kuvati dok se šećer ne otopi. Vruć preliv sipati preko ohlaene kore.
Fil:
1. Sjediniti mleko, šećer i margarin pa ostaviti da provri. Potom dodati griz i kuvati uz neprestano mešanje dok se ne zgusne.
2. Skloniti sa ringle pa dodati kokos i dobro izmešati.
Finalni postupak:
Koru premazati pripremljenim filom, a zatim je preliti glazurom od čokolade (otopiti 150 g čokolade sa malo ulja) i posuti sa 50 g rendane čokolade.