Sastojci:
Koru
300 g mlevenog keksa
50 g putera
50 g nugat krema
200 ml soka od pomorandže
Fil
250 g krem sira
100 g šećera
2 vanili-šećera
500 ml slatke pavlake
150 g nugat krema
Glazura
200 ml slatke pavlake
150 g mlečne čokolade
Priprema:
Kora
1. Rastopiti puter, pa preliti preko mlevenog keksa. Dodati nugat krem i sok od pomorandže te umesiti koru.
2. Okrugli kalup prečnika 26cm obložiti pek-papirom, a potom preko njega rukama formirati koru od keksa i ostviti u frižider da se stegne.
Fil
1. Krem sir umutiti sa šećerom i vanil-šećerom.
2. Slatku pavlaku umutiti u čvrst šlag i sjedniti je s kremom od sira. Dobijenu smesu podeliti na dva jednaka dela. U jedan deo dodati nugat krem i dobro promešati.
Finalni postupak
1. Preko kore od keksa rasporediti beli, a zatim i fil s nugat kremom. Ostaviti tortu na hladnom mestu desetak minuta.
2. Mlečnu čokoladu izlomiti na kockice i pomešati je sa slatkom pavlakom. Zagrevati na umerenoj temperaturi dok se čokolada ne otopi.
3. Prohlađenim čokoladnim kremom preliti tortu, pa je vratiti nazad u frižider da odstoji preko noći.