Start Trikovi i saveti Spravice koje morate imati! Spravice koje morate imati! Sep 7, 2016 Facebook Twitter Google+ Pinterest WhatsApp 1 of 6 Četka za premazivanje s rezervoarom! Za razliku od obične četkice za premazivanje, koju stalno morate umakati u ulje tokom premazivanja, ova spravica pravo je otkriće! Jedno punjenje sasvim je dovoljno za premazivanje 1 kg mesa tokom roštiljanja... Od sada batake okačite na ove držače! Pečenje bataka s kostima ume da bude mukotrpan proces. U debljem delu meso najčešće ostane presno dok se korica preprži. Pomoću ovih držača meso se može ravnomerno peći zajedno s povrćem, što će sigurno obogatiti ukus! Sezona je mladog kukuruza... Držači sa silikonskim drškama su još jedan od načina da lako i ravnomerno ispečete klipove kukuruza. Potrebno je samo zabosti ih na bočne stranice i okretati kukuruz na roštilju! Termometar za meso Uz ovaj gedžet nećete morati da nagađate da li je meso pečeno ili ne, naročito ako nemate iskustva u pripremi mesa. Veći komadi mesa, naizgled pečeni, često su krvavi i nedopečeni u sredini. Zato je termometar prava alatka kojom ćete ovo izbeći. Držač za grilovanje ribe! Sitna riba poput pastmke, brancina, meleza biće savršeno ispečena u ovom držaču. Dovoljno je podmazati ga kako se riba ne bi zalepila i okrenuti kada jedna strana bude pečena. I na red je došao onaj ne baš fin posao a to je održavanje roštilja! Nakon pečenja, roštilj se mora očistiti od masnoće i ostataka hrane. To ćete najlakše učiniti struganjem i korišćenjem alata kao što je ova metalna četka za roštilj!