Priprema:
1. U šerpici zagrejati 100 ml koka-kole, pa dodati omekšali želatin pripremljen prema uputstvu sa kesice. Potom sipati preostalu koka-kolu i skinuti penu da bi žele bio kristalno čist.
2. Smesu sipati u plastičnu posudu i ostaviti da se želira 12 sati. Potom iseckati žele na kocke.
3. Nakon toga, umutiti penasto jaja sa malo soli, dodati šećer i mutiti još desetak minuta. Dodati mlevene bademe, prezle i prosejano brašno sa praškom za pecivo.
4. Smesu podeliti na 2 dela i ispeći 2 kore na 175 °C. Peći oko dvadesetak minuta u četvrtastom plehu 30×24 obloženom papirom za pečenje.
5. Umutiti šlag prema uputstvu sa kesice sa učvršćivačem, pa dodati kiselu pavlaku i šećer u prahu.
6. Zatim poprskati prvu koru koka-kolom, potom je premazati belim filom, pa poređati kocke želea i ponovo prekriti belim filom. Staviti drugu koru takođe poprskanu koka-kolom.
7. Umutiti šlag prema uputstvu i premazati kolač.
8. Ostaviti u frižderu da odstoji najmanje 4 sata.
9. Radi lakšeg ukrašavanja, nožem po šlagu obeležiti kvadratiće i ukrasiti svaki kvadrat šlagom, polovinom rolera i bombonom od koka-kola.