Sastojci:
200 g rendanih jabuka
100 g rendane šargarepe
300 g mlevenog keksa
250 g šećera u prahu
1 vanil-šećer
3 kašike ruma
200 g kokosa
Priprema:
1. U široj posudii pomešati sve sastojke da se dobije smesa pogodna za rad.
2. Ostaviti da se prohladi pa kašičicom vaditi smesu i dlanovima formirati kuglice.
3. Polovinu kuglica uvaljati u kokos.
4. Kuglice složiti u papirne korpice i poslužiti.
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net