Sastojci:
600 g šećera
200 ml vode
250 g margarina
50 g crne čokolade
50 g bele čokolade
400 g mleka u prahu
ISPROBAJTE I… Lincer trouglove
Priprema:
1. U odgovarajucoj šerpi skuvati vodu sa šećerom i margarinom.
2. Kad proključa, kuvati još 5 minuta, pa dodati mleko u prahu i mutiti mikserom.
3. Skloniti šerpu sa šporeta i smesu podeliti na dva dela.
4. U jedan deo staviti otopljenu belu čokoladu a u drugi crnu čokoladu, te naizmenično sipati u trouglasti kalup obložen plastičnom folijom.
5. Ostaviti u zamrzivaču da se dobro stegne, pa izvrnuti kalup, te iseći na trouglove i poslužiti.
Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net