Sastojci:
150 ml mleka
200-300 g šećera ( ili po želji)
1 vanil-šećer
200 g margarina
200 g mleka u prahu
100 g čokolade
Priprema:
1. U odgovarajućoj šerpi otopiti margarin sa mlekom i šećerom.
2. Potom skloniti sa šporeta, pa umešati vanil-šećer i mleko u prahu. Mešati žicom ili mutiti mikserom tako da se razbiju grudvice.
3. Dok je još vruća, smesu podeliti na 2 dela: u jedan dodati izlomljenu čokoladu i mešati dok se ne istopi.
4. Obe smese uliti u odgovarajuću teglicu, kanticu ili dublju posudu.
5. Ostaviti da se ohladi i lepo stegne. (Kada se ohladi, eurokrem nije ni mnogo gust ni mnogo redak).
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net