Dragi čitaoci, osim recepata za predjela, glavna jela i deserte, koje nam inače šaljete, a koje ćemo i ubuduće objavljivati, od ovog broja najavljivaćemo teme za rubrike u narednom broju “Pošalji recepta” kako biste imali dovoljno vremena da ih osmislite, pripremite i pošaljete. Tema broja za Pošalji recept 93 biće Jela od punjenog povrća, dok ćemo u rubrici Sezonske poslastice obraditi temu Slatkiši od bresaka. Slatku i slanu zimnicu i ubuduće ćemo objavljivati dok traje sezona pripreme.
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.