Priprema:
1. Pomešati brašno, šećer, so, vanil-šećer, prašak za pecivo, margarin i jaje, te zamesiti glatko testo.
2. Zamotati ga u foliju i staviti u frižider.
3. Puding i šećer umutiti sa malo mleka pa skuvati u preostalom ključalom mleku. Skloniti puding sa vatre i odmah dodati margarin.
4. Dodati izlomljenu čokoladu za kuvanje i mešati dok se ne otopi. Nadev ostaviti da se prohladi (više puta promešati smesu ili je prekriti prozirnom folijom da se ne bi uhvatila korica).
5. Orahe sitno iseckati.
6. Testo podeliti na 2 dela. Prvi deo rastanjiti na papiru za pečenje (na veličinu manjeg okruglog pleha 25×35 cm).
7. Preko kore naneti kuvani čokoladni krem, zatim seckane orahe i na kraju narendati ostatak testa.
8. Pitu peći na 180 °C oko 40 min. Po želji, posuti je šećerom u prahu.