Priprema: 120 min.
Mrsno jelo
Ovo je tradicionalan način na koji Italijani spremaju golubove. Pošto ih nije baš lako pronaći i piletina ali i druga perad lepo mogu da ih zamene.
Sastojci:
* pola manjeg pileta
* 150 g pančete
* 70 g sušenog paradajza
Recept Sanije Kurti iz Novog Sada
Ceo recept pronaći ćete u AKTUELNOM broju časopisa Pođalji recept #105
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net
Foto: Pošalji recept arhiva