Priprema:
Kore:
1. Umutiti 2 belanceta sa 75 g šećera i kašikom sirćeta u čvrst šam. Potom dodati 25 g brašna, 15 g gustina i 1/2 praška za pecivo pa promešati. Na kraju dodati kašiku ulja i promešati
varjačom.
2. Okrugao kalup prečnika 24 cm obložiti papirom za pečenje i sipati u njega pripremljenu smesu za koru. Peći u zagrejanoj rerni na 180 ºC 15 min. Na isti način od preostalog materijala ispeći još jednu koru.
3. Vanil-šećer rastopiti u mleku, i poprskati kore.
Fil od malina:
1. Maline izmiksati u blenderu te ih procediti da se odstrane koštice.
2. Nakon toga u kašu od malina dodati šećer i mešati dok se ne rastopi.
3. Želatin preliti sa 4 kašike hladne vode i ostaviti da nabubri, a potom ga dodati u kašu od malina i promešati.
Fil od čokolade:
1. Mlečnu i čokoladu za kuvanje preliti sa 2 dl slatke pavlake i zagrevati na pari da se rastop.
2. U ohlađenu smesu od čokolade dodati preostalu slatku pavlaku prethodno umućenu u šlag i mileram pa polako promešati.
Fil od sira:
1. Sjediniti žumanca sa šećerom u prahu i skuvati na pari.
2. U ohlađenu smesu od žumanaca dodati maskarpone sir, šlag od slatke pavlake i rendanu koru pomorandže te polako promešati.
Finalni postupak:
Prvu koru vratiti u kalup za tortu pa preliti filom od malina i ostaviti da se stegne. Zatim preliti filom od čokolade te opet sačekati da se stegne i prekriti drugom korom. Na kraju naneti fil od sira. Kada se torta stegne, premazati je šlagom od slatke pavlake.