RUBRIKE
Testa: Pogače od kukuruznog brašna 16-19
Brzo i ukusno: Osvežavajuće zelene salate 22-24
Tema broja: Prolećna repwza 30-33
Ekonomična trpeza: Jela od mlevene bele ribe 38-40
Tradicionalni specijalitet: Domaći roštilj 44-46
Sezonske poslastice: Torte, kolači i kremovi od jagoda 50-52
Slatkiši za decu: Pepa prase 54-55
Šoping saveti: Roštilji 66-67
Reč urednice
Dragi kulinari!
Da li uživate u pripremi i aranžiranju hrane ili kuvanje doživljavate kao teret i obavezu kojoj se nimalo ne radujete? Sve je stvar izbora – ukoliko nešto ne možete da promenite, pokušajte da se prilagodite, a u tome ce vam pomoci malo dobre volje i maštovitost. Vremenom cete steci zavidno kulinarsko umece, pa cete u kuhinji provoditi manje vremena, a imacete mnogo više uspeha. Iz vaše pecnice izlazice najukusnije pite i poslastice, a ni pohvale nece izostati. Drage moje domacice, izbor je na vama, olakšajte svoj život pomocu našeg i vašeg kulinarskog prirucnika ”Dobra hrana”!
Ženja Aćimović