Priprema:
Piškota:
1. U odgovarajućoj posudi ulupati belanca u čvrst sneg.
2. Žumanca penasto umutiti sa šecerom, dodati brašno pomešano sa praškom za pecivo i na kraju umešati sneg od belanaca.
3. Smesu podeliti na 2 dela, pa jedan deo uliti u cčetvrtastu tepsiju i peći na 180 °C oko 30 minuta.
4. Gotovu pečenu piškotu preseci na 2 dela.
5. Ponoviti postupak još jednom. (Treba da se dobiju 4 kore).
Fil:
1. Ulupati jaja sa šećerom, dodati slatku pavlaku, pa sve zajedno kuvati na pari oko 30 minuta.
2. Dok je fil još vruc, umešati ekstrakt od vanile i belu čokoladu. Ostaviti da se prohladi.
3.Margarin penasto ulupati, pa dodavati u njega kašiku po kašiku doda vati prohlađen fil, neprekidno muteći.
Finalni postupak:
1. Tortu filovati na sledeći način: kora, fil, banane iseckane na kolutove. Postupak ponavljati dok se ne utroši pripremljeni materijal.
2. Ukrasiti po želji.