Priprema:
1. Ulupati 2 margarina sa 650 g šećera u prahu.
2. Odvojiti belanca od žumanaca i posebno ih mikserom umutiti.
3. U margarin dodati umućena žumanca i rastopljenu čokoladu, a potom umešati sneg od belanaca. Sve to raditi pomoću miksera.
4. Od pripremljene smese u posebnu posudu odvojiti 39 kašika, pa u to dodati 9 kašika brašna.
5. U pleh obložen aluminijumskom folijom staviti 13 kašika smese sa brašnom, ravnomerno je rasporediti i peći koru na 200 °C 10-15 minuta.
6. Postupak ponoviti još 2 puta tako da se dobiju 3 kore.
7. Umutiti 700 g šlag krema sa litrom mleka.
8. Kore filovati na sledeći način: kora, fil, šlag, kora, fil, šlag, kora. Tortu premazati preostalim šlagom i ukrasiti po želji.