Priprema:
Kora:
1. Dobro umutiti jaja, zatim dodati šećer i vanil šećer. Mutiti desetak minuta dok masa ne pobeli.
2. Dodati brašno pomešano sa praškom za pecivo, ulje i vodu.
3. Testo sipati u pleh prečnika 32 cm i peći 35 minuta na 180 ºC.
4. Kad se ohladi, koru preseći napola.
Fil:
1. Mleko podgrejati, a zatim sipati omekšali želatin i šećer. Ostaviti da se ohladi i da se želira.
2. Potom dodati umućenu slatku pavlaku (sa učvršćivačem), kiselu pavlaku i komadiće čokolade.
3. Donju koru namazati marmeladom od kajsija i poređati polovine banana.
4. Preko njih staviti prsten za tortu, sipati krem i poklopiti drugom korom. Tortu ostaviti da se steže 4 sata.
Finalni postupak:
1. Skinuti prsten i tortu ukrasiti slatkom pavlakom, rendanom čokoladom, bananicama i rolerima.