Priprema:
Kore:
1. Umutiti 5 belanaca u čvrst šam postepeno dodajući 5 kašika šećera muteći sve vreme.
2. Potom lagano umešati 5 kašika mlevenog keksa.
3. Tepsiju obložiti pek-papirom i uliti pripremljenu smesu.
4. Peći u zagrejanoj rerni na 180°C dok ne porumeni ili oko 15 minuta.
5. Na isti način od preostalog materijala ispeći još 2 kore.
Fil:
1. Žumanca penasto umutiti sa šećerom i skuvati na pari.
2. Puding razmutiti sa malo mleka, a preostalo ostaviti da provri, te ukuvati razmućen puding. Mešati dok se ne zgusne, skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
3. Ohlađen puding sastaviti sa umućenim margarinom, a potom dodati žumanca skuvana na pari. Dobro umutiti mikserom.
4. Na kraju umešati mleveni keks i rendanu belu čokoladu.
Finalni postupak:
1. Šlag dobro ulupati sa kiselom vodom.
2. Tortu filovati na sledeći način: kora, fil, šlag, kora, fil, šlag, kora fil.
3. Umutiti slatku pavlaku i premazati preko cele torte. Dekorisati po želji.